Scroll to navigation

BIFF(1) General Commands Manual BIFF(1)

NAVN

biffbliv påmindet hvis post ankommer og hvem det er fra

SYNOPSIS

biff [ny]

BESKRIVELSE

Biff informerer systemet om du ønsker at blive påmindet, når post ankommer under den nuværende terminalsession.

Tilvalg understøttet af biff:

Deaktiverer påmindelse.
Aktiverer påmindelse.

Når postpåmindelse er aktiveret, vil teksthovedet og de første få linjer af beskeden blive vist på din skærm, når post ankommer. En kommando “biff y” er ofte inkluderet i filen .login eller .profile til afvikling ved hvert logind.

Biff fungerer asynkront via tjenesten comsat(8). Hvis den tjeneste ikke er aktiveret vil comsat(8) ikke udføre noget. I det tilfælde, eller for synkron påmindelse, brug variablen MAIL for sh(1) eller variablen mail for csh(1).

SE OGSÅ

csh(1), mail(1), sh(1), comsat(8)

HISTORIK

Kommandoen biff kom med versionen 4.0BSD.

FEJL

su(1), og biff ser ikke ud til at komme overens. Dette skyldes sandsynligvis at tty stadig er ejet af personen, der bruger su. Dette kan medføre “Permission denied” -beskeder under forsøget på at ændre biff-statussen for din session.

Send venligst fejlrapporter til netbug@ftp.uk.linux.org inklusive rettelser, kompilerfejllogge eller en så fuldstændig fejlrapport, det er muligt at lave.

OVERSÆTTELSE

Oversættere af denne manual til dansk Joe Hansen <joedalton2@yahoo.dk>

Denne oversættelse er gratis dokumentation; læs GNU General Public License version 3 eller nyere for ophavsretbetingelser. Der er INGEN ANSVAR.

Hvis du støder på fejl i oversættelsen af ​​denne vejledning, skal du sende en besked til debian-l10n-danish@lists.debian.org

31. juli 1999 Linux NetKit (0.17-pre-20000412)